Main Image

Kan en dyrefor spesialist lage spill?

Ravn studio og Agripet har gjennom høsten utviklet et mobilspill som skal hjelpe til med å øke kunnskapen rundt kaninhold.
Dette er første gang Agripet gjør en slik satsing og vi er veldig spente på hvordan spillet blir mottatt.

Ravn studio har utviklet og publisert spill basert på mange kjente og kjære nordiske merkevarer for barn og ungdom. Ravn er kjent for sine gode spill i universene til Flåklypa, Kaptein Sabeltann, Pippi, Blåfjell, Vennebyen, Elleville Elfrid og Knerten. Ravn har sin egen teknologi som de bruker til å lage spill for alle plattformer, både konsoller, PC, smarttelefoner og nettbrett. 
De synes også det var spennende å få være med på et annerledes quiz-spill for familien, hvor kunnskap om dyrestell sto i fokus.

Med på laget har Agripet hatt med seg blandt annet "Kanineksperten" - Marit Emilie Buseth.

"Da Felleskjøpet spurte om jeg ville være med på å utvikle en ny kaninpellets, så jeg det også som en mulighet til å nå ut med god helhetlig kunnskap. Som forfatter av Den store kaninboka og leder i Norges Kaninforening, har jeg i mange år jobbet for å øke velferden om den mye misforståtte arten, og å få med en stor aktør på laget, har gitt meg anledning til å jobbe på banebrytende måter.

Å være med på å lage Kaninmester har vært morsomt, og jeg håper og tror spillet vil engasjere barn og unge til å lære enda mer om kanin. For å gi kaniner gode liv er det viktig å forstå dem, og å lære gjennom spill er både populært og effektivt. Det er også spesielt morsomt for meg at mine kaniner er med i spillet. Jeg har alltid fortalt om dem, og Harald, Melis, Mandel, Even og Kokos har blitt noen skikkelige kjendiser som gjerne vil vise at kaniner også har ulike personligheter og er sine egne individ vi må ta vare på. Alle kaniner ønsker å leve gode liv, og med Kaninmester får vi nye muligheter til å sette fokus på hva som skal til."
Marit Emilie Buseth, Den store kaninboka, Norges Kaninforening

Les mer om spillet her